május

3

JÖN A IX. FOOD TRUCK BUDAPEST!

Május 3-5. között várunk szeretettel ismét titeket a Kincsem Parkban: jön a Tavaszi Lóverseny és IX. Food Truck Show Budapest!! 😋🤩🍔🚚💨

A FOOD TRUCK SHOW fesztivál elsődleges célja, hogy egy időben és helyen mutassa be a legjobb, minőségi ételeket, italokat kínáló, mozgásra képes vendéglátó járműveket. A változatos alapanyagokból készülő ételek mellett vendégeink kézműves szörpökkel, sörökkel, pálinkákkal és borokkal olthatják szomjukat rendezvényünkön.

A guruló gasztronómia képviselőinek krémje mellett lóversenyfutamok, agárversenyek, gyerekprogramok, zenekarok, utcazenészek, artisták szórakoztatják majd a kilátogatókat.

Tarts velünk és az ország legjobb food truckjaival!

a table! boulangerie – patisserie
Allos Gyros
Bank3
Burger Bár-hol
BazsaLicom FoodTruck
Befaló Bill
Black Bar
Bliss42 Cocktails
Bookline webáruház
Borkas
Borszamár
Che Che Nemburger
Crispy Chips
Dezső!
DeepBurger Extra
Food Maffia
Foodporn
Froyo Like
GoFree Bár
Grohe Kamion
Hakapeszi Kajakocsi oldal
Happy Churros
Iconeic
Il buono Caffe
Jack Daniel’s Truck
Kanálgép
Kolbász Truck
KOLBICE by Kobe
Laposa Birtok
Libri Könyvkiadó
Legenda Sörfőzde
LEGO Land
Lekker
Levendula Kézműves Fagylaltozó
Limó Bár
Low Cost Gourmet Trailer
MexKitchen
Nobilis Pálinka
Nosalty (szombat)
Paneer Budapest
Pia Joe
Piknik UtczaBár
Photo Truck Hungary
PolaPola food truck
Pop smoothie / koktél / fröccs
Pizzburger
SHARE, a jótékony ser
Shrimpy Street Food Bar & Truck
Snowattack
Smoke & Meat BBQ
Smokey Monkies BBQ
Sör Kör
Sörbie
Spritz Bar Gozsdu
The Grilled Piggy
The Soft – FoodTruck
UAZ rétesbusz
VattaCKR
Vespresso Mobile Coffee
VR Galaxy Budapest
Waffel Land
Zabáljcsak
Zing Burger&Co

PROGRAMOK:
Lóverseny, agárverseny, körhinta, sárkányhajtogatás és eregetés, bábszínház, készségfejlesztő gyerekprogramok, utcazene, Lego truck, meglepetés Food Truck Show Lollypop Land pihenőzóna, Street Art Show Országos döntő.

LÓ- ÉS AGÁRVERSENYEK:

🏇 2019. 05. 03 – PÉNTEK – 19:00 – 21:00 🏇
Péntek este izgalmas agár- és ügetőversenyek várnak rád a helyszínen. A futamokban fogadhatsz kedvenc lovaidra és agaraidra, illetve Kincsem+ játékra, mely 20:15-kor kezdődik. Tudod ez az a futam, melyre minden nap fogadhatsz a lottózókban is és mellyel akár több tízmillió forintot nyerhetsz.

🏇 2019. 05. 04 – SZOMBAT – 14:00 – 18:30 🏇
Szombaton tíz izgalmas ügetőversennyel várjuk a látogatókat.
A nap egyik főversenye, a kétfutamos Dr. Borostyánkőy Tamás Emlékverseny lesz a délután folyamán. A verseny érdekessége, hogy a klasszis ügetők kétszer is starthoz állnak a versenynapon. A helyezéseikért pontot kapnak és aki a legtöbbet gyűjti, az megnyeri a versenyt.
Az ünnepi versenynap másik kiemelt versenye a Ferge László Emlékverseny a legjobb háromévesek számára, melyen az évjárat összes kiemelkedő lova starthoz fog állni.

🏇 2019. 05. 05 – VASÁRNAP – 14:00 – 18:50 🏇
Vasárnap tíz izgalmas versenyt izgulhatnak végig a galopp szerelmesei. Óriási nyereményekben lehet részed, fogadhatsz a hazai favoritokra, illetve Kincsem+ játékunk szelvényét és megveheted pénztárainknál, ezt a futamot 15:15-kor élőben megnézheted a kivetítőn.
A nap legfontosabb versenye a Nemzeti Díj lesz a kora esti órában, a futam egyben a Nemzeti Galopp Liga egyik legfontosabb állomása. Ebben a versenyben 1600 méteren a Derby évjárat legjobbjai, azaz a háromévesek indulnak. Tavaly Tour To Paris nagy fölénnyel győzött. Idén A másik Liga futamban a Batthyány-Hunyady Díjban hasonló távon az idősebb mérföldes klasszisok indulnak. Sárkányfű címvédőként várja a versenyt.
A délutánt a hároméves kancák 1600 méteres nagydíja, a Hazafi Díj teszi teljessé.

TRANSZFER:
A rendezvény ideje alatt egy 50 fős busz közlekedik majd a Deák tér és a Kincsem Park között. A járat minden óra egészkor indul a Deák téri CBA elől és minden óra félkor a Kincsem Park főbejáratától. A transzfer igénybevétele díjmentes.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG TÖMEGKÖZLEKEDÉSSEL:
2-es metró (Pillangó utca), vagy 100-as buszjárat.

NYITVA TARTÁS:
Péntek 16:00-23:00
Szombat 11:00-23:00
Vasárnap 11:00-21:00

JEGYEK:
18 éven aluliaknak a belépés díjtalan!
A belépő: 1000 ft, elővételben 900 Ft, amely magában foglalja a gyerek- és zenei programokat, koncerteket, az ország legnagyobb körhintáját, filmvetítést. Minden látogatót megajándékozunk egy emblémázott repohárral a környezetvédelem nevében! Belépőjegy váltása kizárólag a lóversenyfutamok végéig szükséges (péntek 16:00- 20:30 szombat 12:00-19:00 vasárnap 12:00-19:00).

FIZETÉSI RENDSZER:
A fesztivál bankkártyával, illetve Festipay kártyás fizetéssel működik a maximális higiéna nevében, de természetesen mobil ATM automatával is készülünk, hogy a lehető legkényelmesebb legyen a fizetés.

SÁTOR:
Az esetleges futózáporokra felkészülvénközépen egy 800nm-es sátor állítunk fel, hogy ezzel is a fesztivál kényelmét erősítsük.

Rendezvényünk ezúttal is kutyabarát, de mindenkit kérünk, hogy legyen különös figyelemmel a ló- és agárversenyek zavartalanságára.

#foodtruckshow #foodtruckshow2019 #jövünk #kincsempark

Food Truck Show Budapest will host for the ninth consecutive event in Budapest which includes the rolling gastronomy’s best food trucks from Friday 3th May till Sunday 5th May. Our event offers you a diverse culinary journey which is innovative but also traditional. It’s in a friendly and familiar atmosphere in Kincsem Park where you can enjoy your favourite meals while waiting for the outcome of your bets or listening one of the many street musician who take care of the light mood. This event accessible to all, and could be enjoyable for all ages.

A wide range of street food coming from all over Hungary to be discovered on site. Besides that Kincsem Park is ideally located and easily accessible via public transport, we recommend you to take our shuttle bus which runs in every hour between Deák Ferenc Square and Kincsem Park during the event. Let the colors and flavors drive you to heaven or just enjoy the excitement of the horse races. You just have to let yourself be guided by all your senses!

Programs:
Horse racing, greyhound racing, kite-flying, puppet shows, skills development programs for children, Street Art Show, street musicians.

Shuttle with Food Truck Show Bus:
During the event a 50-person school bus is going between the Deák Square and the Kincsem Park. The bus leaves in every whole hour from the Deák’s CBA shop, and leaves in every half hour from the Kincsem Pak’s main entrance. The shuttle is also free.

Access by Public Transport:
Take the red line’s subway or the bus 100. It’s easy to reach the Kincsem Park through the tunnel on the way to Örs Vezér square from the Pillangó station.

Opening Hours:
Friday: 16:00 – 23:00
Saturday: 11:00 – 23:00
Sunday: 11:00 – 21:00

Tickets:
Admission is free under age 18.
The ticket is 900 HUF, on spot 1000 HUF. You have to buy ticket only until the end of the horseraces – (Friday 16:00-20:30, Saturday 12:00-19:00, Sunday 12:00-19:00)

Payment System:
You can pay with Festipay and with credit card as well. You can find ATMs there too.

Tent:
We set up a 800sm tent to protect from the probable rain. And also to strenghten the comfort of the festival.

The event is a dog-friendly place, but we kindly ask everyone to pay particuliar attention that the races can go calmly.

#foodtruckshow2019 #foodtruckshowkincsem #tavaszilóverseny